En spennende sjøreise

1429-uncharted-seasFor den som liker gode dataspill kan det anbefales at de tar seg en nærmere titt på 1429 Uncharted Seas. Det er morsomt å se hvordan dette spillet tar for seg en historisk del av sjøfartshistorien, og øker spenningen på det hele ved å la deg spille om penger.

Spillet er utviklet av selskapet Thunderkick Software, og du finner det hos nettcasino247.com, som også har et godt utvalg av andre gode dataspill. Det som er kult og som trekker en gammel sjøulk til dette spillet, er de nydelige illustrasjonene, og den fine henspillingen til sjømannslivet. Spilleautomaten har 25 utbetalingslinjer som glir sømløst over i å likne på et gammelt draft, som ligger og gynger på et kabyss-bord. Dette spillet er ikke som andre spilleautomater, fordi mye av handlingen i spillet foregår på dette kartet. Her dukker det opp nye symboler ettersom din oppdagelsesferd utvikler seg. Man treffer på gamle skuter, havfruer og kompassroser, samt sjøuhyrer, og sol og måne. Om man er nysgjerrig kan man prøve spillet gratis.

En liten bruksanvisning

Hensikten med spillet er å oppdage flere symboler på rad, slik at man kan få en vinnende kombinasjon. Dette er ikke vanskelig, siden de forskjellige symbolene kan kombineres på 25 forskjellige vis. Bildet av Skuta fungerer som spillets joker, og kan erstatte alle andre symboler i spillet, med den hensikten å få en vinnende kombinasjon.

Kompass-rosen fungerer derimot som en øyeblikkelig utbetaling av flere gratis spill, såkalte free spins. Om man finner flere kompass-roser så får man en større premie. Om man får tre så får man 10 nye spill, om man får fire så får man tyve nye spill, og om man får fem kompass-roser så kan man glede seg over femti free spins.

Man kan selv bestemme om man ønsker å satse penger, og man kan bestemmer hvor mye man ønsker å satse per spill.